Blogs > Horse Sense

Marissa Raymo will discuss everything about horses, including horse health care tips, training tips, equestrian friendly trails, horse buying info and much more.

Friday, July 30, 2010

Adoptable Horse of the Week - Meet Bella!

Bella is a flea-bitten gray quarter horse/Thoroughbred mix who was saved from the meat pen. She is a gentle horse and loves attention. She rides well but needs the finishing touches to make her the horse you are looking for. She has been ridden around the mile block and did well with the traffic. Bella is approximately 15.2 hands high and is a stout horse.
For more information or to meet Bella, call 269-965-2117 or 269-924-6595 or Email.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kudret Narı Yağı, Momordica charantia biber hapı(Cucurbitaceae), bitkisinin olgun meyvalarının çekirdekleri alındıktan sonra zeytinyağında tutulmasıyla elde edilir. Bir miktar drog alınır, çekirdekler çıkartılır ve geri kalan kısım zeytinyağına biber hapı konur ve bir şişede güneşe asılı olarak bir yıl tutulur. Meydana gelen pomat kudret narı yağı adı ile halk arasında bilinir.

Kullanılışı: Kudret narı yağı halk arasında ekzemada vob ve benzeri deri hastalıklarında dışardan kullanılır. Yine aynı drog iştahsızlığa ve sikişmede zayıflığa karşı da içerden alınır. erotik film izle Drog, bugün olduğu kadar Eski Mısır Çarşısı nda da çok satılırdı.Modern Tıptaki Yeri: Tıbbi folklorda bugün de çok kullanılan bubiber hapı ve fx15 preparat, epilasyon yapılan bir kobayın sırt derisi üzerinde fx15 biber hapı ultraviyole ışınla meydana getirilen bir dermit fx15 (bir cilt iltihabına karşı etkili olmuş ve ilacın denendiği kobaylarda hastalığın iyileştiği görülmüştür.

Faruk Demirel turizmin adı film izlefilm izle hd film izle sex izle porno

August 18, 2010 at 5:19 AM 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Online Marketing
Share