Blogs > Horse Sense

Marissa Raymo will discuss everything about horses, including horse health care tips, training tips, equestrian friendly trails, horse buying info and much more.

Thursday, June 17, 2010

Adoptable Horse of the Week - Meet Curly!

"Curly" is a 14 year old Bashkir Curly** horse. He walks, trots, and canters with no problems. He has also ridden down the road with no problems and is not afraid of cars. Will make a good 4-H horse. He is a hypoallergenic horse, so he'd be a great fit for people with allergies. 

For information on adopting Curly or to see the other adoptable horses that EARTH Services has to offer, go to their Petfinder Page.

**Also referred to as the American Bashkir Curly, American Curly horse, North American Curly horse or just Curly Horse, the true origins of this unique breed are unknown (though there are many theories). For more information on Curly Horses, go to the American Bashkir Curly Horse Registry Website.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kudret Narı Yağı, Momordica charantia biber hapı(Cucurbitaceae), bitkisinin olgun meyvalarının çekirdekleri alındıktan sonra zeytinyağında tutulmasıyla elde edilir. Bir miktar drog alınır, çekirdekler çıkartılır vebiber hapı geri kalan kısım zeytinyağına biber hapı konur ve bir şişede güneşe asılı olarak bir yıl tutulur. çukuraltı ve özderede Meydana gelen pomat kudret narı yağı red pepper adı ile halk arasında bilinir.kadın için oldukça etili capsaicin geldir

Kullanılışı: sikiş film izle Kudret narı yağı halk arasında ekzemada vob ve benzeri deri hastalıklarında dışardan kullanılır. Yine aynı drog iştahsızlığa ve sikişmede zayıflığa karşı da içerden alınır. erotik film izle Drog, bugün olduğu kadar Eski Mısır Çarşısı nda da çok satılırdı.Modern Tıptaki Yeri: Tıbbi folklorda bugün de çok kullanılan bubiber hapı ve fx15 preparat, epilasyon yapılan bir kobayın sırt derisi üzerinde fx15 biber hapı ultraviyole ışınla meydana getirilen bir dermit fx15 (bir cilt iltihabına karşı etkili olmuş ve ilacın denendiği kobaylarda hastalığın iyileştiği görülmüştür.

Faruk Demirel turizmin adı film izle film izle hd film izle sex izle porno

August 18, 2010 at 5:25 AM 
Anonymous filmini izle said...

thank you
izmir çetesi dizisi izmir çetesi izle sırat dizisi canan izle artı 18 dizisi şüphe dizisi sürgün izle canan izle yemek tarifleri resimli

January 16, 2011 at 5:01 PM 
Blogger Unknown said...

thanks for post


dizi izle
zayıflama çayları
sex videos
film izle

April 24, 2011 at 9:22 PM 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Online Marketing
Share